Logo Snertingdal Trimsenter

Trenger du hjelp med motivasjon, gjøre treningen din mer effektiv eller trenger du bare litt veiledning og mer kunnskap om trening? Eller rett å slett bare å komme i gang med treningen? Da kan personlig trener være noe for deg.

Hvorfor velge Personlig Trening?

Ønsker du veiledning, økt kunnskap, tettere oppfølging eller litt ekstra hjelp for å oppnå bedre resultater? Uansett hva ditt mål måtte være kan vi hjelpe deg, uavhengig av nivå, alder og treningsbakgrunn. Økt kunnskap vil også være med på å gjøre deg tryggere på øvelsene når du trener på egenhånd.

Hvorfor trene med en personlig trener, og hva vil jeg få ut av en time med en personlig trener?

En personlig trener (PT) er der for å motivere og støtte deg underveis i treningen, samt veilede, assistere og gi deg en tett og grundig oppfølging på veien mot ditt personlige mål. En PT vil finne øvelser og lage et treningsprogram tilrettelagt for deg. Uansett utgangspunkt og hva slags mål du måtte ha, så kan en av våre PT-er hjelpe deg til å få det til!

Ulike tilbud og priser

Snertingdal trimsenter tilbyr PT for både medlemmer og ikke-medlemmer. Du velger selv hvor mange timer du vil benytte deg av en PT.

PT-time: 1 person som trener med en PT

Duo-time: 2 stk. som trener med en PT

PT Gruppe: 3-6 stk. som trener med en PT

 

Pris PT-time (55 min):

Medlem: 550,-

Ikke-medlem: 650,-

 

Pakkepris 10 timer:

Medlem: 4400,-

Ikke-medlem: 5200,-

Har du spørsmål, eller ønsker mer informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med oss på e- post: trimsenteret@online.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Bestille PT-time

Har du spørsmål eller vil bestille en PT-time, send en mail til en av våre PTer:

Kine Ulvesveen Skiaker: pt.kine.skiaker@gmail.com

Elisabeth Sørensen: elissorensen@gmail.com

Våre personlige trenere

Bli bedre kjent med våre personlige trenere

Kine U. Skiaker, 26 år. Kine Skiaker

«Utdannet personlig trener ved Høgskulen på Vestlandet. Studerer for tiden første året Bachelor i Idrettsvitenskap med fordypning i helse og treningsfysiologi ved Høgskolen i Innlandet, Lillehammer.

Har drevet med håndball og dans opp igjennom årene. Da jeg først startet på treningssenter som 16-åring gikk det mest i gruppetimer i sal, for så å bevege meg mer over til styrketrening. Har derfor lang erfaring både innen styrketrening og andre treningsformer. Nå for tiden trener jeg mest Crossfit, en treningsform jeg synes er veldig gøy.

Jeg brenner for trening og fysisk aktivitet i et folkehelseperspektiv. Trening skal gi deg glede, overskudd og ikke minst mestringsfølelse!

Jeg utdannet meg som PT fordi jeg brenner for å kunne hjelpe andre, motivere og få folk til å se at trening kan være gøy og variert, samtidig som det er utfordrende. Jeg vil at folk skal få kjenne på alle de positive helseeffektene en sunn og aktiv livsstil kan gi både fysisk og psykisk.Samt få folk til å forstå viktigheten av å bevege seg i hverdagen, for blant annet å forebygge fremtidige helseplager og livsstilssykdommer. Dette kan lett gjøres ved å legge inn noen treningsøkter i uka, for til gjengjeld å kunne ha en lang og god helse og rett å slett en lettere hverdag.

Trening skal være variert, utfordrende, gøy og gjøre deg bedre rustet til å møte hverdagens utfordringer. Personlig tror jeg at om man får kjenne på mestringsfølelse og man får en positiv opplevelse er det også større sjanse for at dette blir noe som varer!

Som din PT vil jeg hjelpe deg med å finne en treningsform DU liker, noe som fungerer for deg. Vi lager sammen en plan som skal tilrettelegges å passe din hektiske hverdag og dine ønsker og mål. Jeg er der for DEG, ikke motsatt. Jeg har veldig tro på at små endringer kan gjøre en stor forskjell når det kommer til å endre vaner for å få en litt sunnere og mer aktiv livsstil.

Med meg som PT vil du få tett oppfølging og god veiledning på veien mot målet ditt, samt at vi skal ha det gøy på veien! Jeg vil at du som kunde skal få mest mulig ut av medlemskapet ditt, ved at du skal sitte igjen med økt kunnskap og verktøy som du kan bruke videre på egenhånd etter endt medlemskap. Fysisk aktivitet er en investering i god helse, det er aldri for sent å starte!»

Elisabeth Sørensen, 30 år. Elisabeth Sørensen

«Hei mitt navn er Elisabeth. Jeg er 30 år og bor rett ovenfor trimsenteret her i Snertingdal.

Jeg var ferdig utdannet personlig trener våren i 2018. Jeg tok denne utdanning for å kunne hjelpe andre med å få en frisk og sunn hverdag.

Mitt fokus er trening for helsa. min treningsbakgrunn er blant annet håndball i flere år.Siden jeg ga meg med håndball har min motivasjon i treningen vært å få en sunn, sterk og frisk hverdag. Det gjelder å finne en balanse som funker for meg og min hverdag, med mine forutsetninger og evt. utfordringer. Dette er det jeg ønsker å hjelpe deg med! Ønsker du å finne tilbake til motivasjonen, variasjonen og en god balanse med trening, kosthold og restutisjon,er jeg her for nettopp deg, sammen er vi et team og sammen når vi dine mål!»