Logo Snertingdal Trimsenter

Timeplan vinter/vår 2019 

Ungdomstreninga startet opp onsdag 13/3-19, men det er fortsatt noen ledige plasser hvis flere ønsker å være med! Se her for mer info

Følg med på Facebooksiden vår for fortløpende oppdateringer av timeplanen.

 

Timeplan vinter vår 2019


Timebeskrivelser

CrossFit-inpirert time: Her får både kondisjon og styrke kjørt seg på samme tid, med morsomme og utfordrende øvelser inspirert fra CrossFit-verdenen. Ingen økt er lik.

Spinning: Tråkk varierte løyper til fengende musikk. Timene varierer med ulike intervaller og intensiteter.

Ungdomstrening: Et tilbud til ungdom i 7-10. klasse etter skoletid. Variert trening med instruktør til stede. Egen påmelding. Kommer mer info om dette tilbudet ved ny oppstart. Ta kontakt ved spørsmål.

Saltrening kondisjon/styrke: Varierte timer i gruppetreningsalen. Type time varierer etter instruktør – følg med her eller på Facebook for info om ukas time.

Styrkeløft: Dette er timen for deg som ønsker å lære deg eller finpusse på teknikken i øvelser som markløft, knebøy, benkpress og ulike støtteøvelser. Holdes av styrkeløfter Kennet Hagen.

Seniortrim: Trening og bevelgelse tilpasset den eldre garde. Etter timen er det sosialt samvær med kaffe i sofakroken. Gratis for medlemmer, kr. 50 for ikke-medlemmer.