Logo Snertingdal Trimsenter

Ny timeplan kommer til høsten – følg med på vår Facebookside i mellomtiden, der vil det legges ut når det kjøres timer sporadisk gjennom sommeren.


Timebeskrivelser

«Dans med Ida»: Dansetimer for barn og ungdom mellom 6 og 16 år. Ledes av Ida Toppen. Mer info kommer.

CrossFit-inpirert time: Her får både kondisjon og styrke kjørt seg på samme tid, med morsomme og utfordrende øvelser inspirert fra CrossFit-verdenen. Ingen økt er satt opp likt, men du vil kjenne igjen øvelsene fra økt til økt. Alle øvelser kan skaleres, slik at denne timen passer for alle.

Spinning: Tråkk varierte løyper til fengende musikk. Timene varierer med ulike intervaller og intensiteter.

Lavterskeltime: Variert trening, en herlig miks av kondis, styrke og bevegelighet. Passer for deg som ønsker å komme i bevegelse. Fokus på mestring og det sosiale, hver økt avsluttes med kaffe i sofakroken.

«Slipp deg løs med Ida»: Dans deg gjennom 45 minutter med fengende rytmer samtidig som både kondisjon, styrke og koordinasjon utfordres. Ledes av Ida Toppen. Kjøres i oddetallsuker.

Aerobic og step: 30 minutter aerobic etterfulgt av 30 minutter step. En morsom time hvor kondisjonen får kjørt seg og stepkassen gir noen ekstra utfordringer. Kjøres i partallsuker.

Styrkeløft: Dette er timen for deg som ønsker å lære deg eller finpusse på teknikken i grunnleggende styrkeøvelser som markløft, knebøy, benkpress og ulike støtteøvelser. Holdes av styrkeløfter Kennet Hagen.

Seniortrim: Trening og bevelgelse tilpasset den eldre garde. Etter timen er det sosialt samvær med kaffe i sofakroken. Gratis for medlemmer, kr. 50 for ikke-medlemmer.