Posted by on 30. november 2015

tilbud i desember fra trening for livetUsikker på hva du skal kjøpe i julegave til noen som «har alt»? Trening for livet har tilbud på Sunn & aktiv og gavekort fra 1. til og med 23. desember.

Dette er også supre gaver til deg selv! 2016 kan bli DITT år!


 

Sunn & aktiv fra Trening for livet logoLivsstilskurset Sunn & aktiv starter opp med nye grupper tirsdag 12. januar klokka 17. Du kan nå sikre deg plass nå.
Få 10% på de to første månedene!

PS: Har du meldt deg på nyhetsbrevet fra Trening for livet? Da får du 20% rabatt de to første månedene! Du kan melde deg på i dag for å sikre deg tilbudet.Husk å gå inn på eposten din for å aktivere påmeldingen!

Hvem passer kurset for?

Dette er et kurs for deg som ønsker en mer aktiv livsstil, kunnskap om helse, trening og kosthold, varig endring av (u)vaner, og et positivt kroppsbilde. Vektreduksjon kan være ett av målene dine, men det er ikke nødvendig for deltakelse da hovedfokus ligger på helhetlig livsstil.

Er du lei av å føle deg utilpass i kroppen din? Er du bekymret for helsa? Ønsker du mer energi i hverdagen?

Mer informasjon og PÅMELDINGSSKJEMA.

Gavekort

Gavekort Trening for livetOverrask noen du er glad i med et gavekort på bedre helse!

Du velger summen, mottaker velger tjeneste.
Gavekortet kan brukes på alle Trening for livets tjenester på Snertingdal Trimsenter, inkludert livsstilskurset Sunn & aktiv.

Dersom du har meldt deg på Trening for livets nyhetsbrev får du 10% rabatt på gavekort til og med 23. desember! (Fra 200 kroner.)

Bestill gavekort på hege@treningforlivet.no.