Tilbud i desember – Trening for livet

tilbud i desember fra trening for livetUsikker på hva du skal kjøpe i julegave til noen som «har alt»? Trening for livet har tilbud på Sunn & aktiv og gavekort fra 1. til og med 23. desember.

Dette er også supre gaver til deg selv! 2016 kan bli DITT år!


 

Sunn & aktiv fra Trening for livet logoLivsstilskurset Sunn & aktiv starter opp med nye grupper tirsdag 12. januar klokka 17. Du kan nå sikre deg plass nå.
Få 10% på de to første månedene!

PS: Har du meldt deg på nyhetsbrevet fra Trening for livet? Da får du 20% rabatt de to første månedene! Du kan melde deg på i dag for å sikre deg tilbudet.Husk å gå inn på eposten din for å aktivere påmeldingen!

Hvem passer kurset for?

Dette er et kurs for deg som ønsker en mer aktiv livsstil, kunnskap om helse, trening og kosthold, varig endring av (u)vaner, og et positivt kroppsbilde. Vektreduksjon kan være ett av målene dine, men det er ikke nødvendig for deltakelse da hovedfokus ligger på helhetlig livsstil.

Er du lei av å føle deg utilpass i kroppen din? Er du bekymret for helsa? Ønsker du mer energi i hverdagen?

Mer informasjon og PÅMELDINGSSKJEMA.

Gavekort

Gavekort Trening for livetOverrask noen du er glad i med et gavekort på bedre helse!

Du velger summen, mottaker velger tjeneste.
Gavekortet kan brukes på alle Trening for livets tjenester på Snertingdal Trimsenter, inkludert livsstilskurset Sunn & aktiv.

Dersom du har meldt deg på Trening for livets nyhetsbrev får du 10% rabatt på gavekort til og med 23. desember! (Fra 200 kroner.)

Bestill gavekort på hege@treningforlivet.no.

Tur til Spåtind

tur til SpåtindSnertingdal Trimsenter inviterte alle som ville med på en tur til Spåtind lørdag 29.0.8.15. Her er PT Heges opplevelse av turen som aktiv fibromyalgipasient.

Turgjengen

Vi var en gjeng på 5 mennesker og 2 hunder som tok turen fra Hugulia til Spåtind. Deltakerne var fra 14 til 76 år, og vi hadde avklart på forhånd at alle skulle gå i sitt eget tempo. Det viste seg å være veldig nødvendig for undertegnede. Været og temperaturen var perfekt for tur. Lettere skydekke og rundt 10 grader.

På tur med fibromyalgi

Jeg har hatt fibromyalgi i mange år, og vet stort sett hva jeg går til når jeg legger ut på langtur. De siste dagene har formen vært noe laber, men jeg visste at dette sannsynligvis ville bli siste mulighet for fjelltur i år. Den ville jeg ha med meg! Jeg tok smertestillende før avreise, kledde godt på meg, og var forberedt på at det ville bli vondt. Vondt, men verdt det.

Det vanskeligste når jeg er på tur med andre er kanskje at de ser hvor vondt jeg har. Det liker jeg ikke noe særlig. Jeg syns ikke synd på meg selv, jeg aksepterer at jeg er syk, og sånn er det bare. Det er nok verst for de rundt som ikke kan gjøre noe med smertene for meg.

Oppturen

Matpause på tur til SpåtindJeg hadde med alaska huskyen min, Yuki, som drahjelp. Det viste seg veldig tidlig at bratte, steinete stier ikke var optimalt for nåværende form, men jeg gikk i mitt tempo og fant noen løsninger på hvordan jeg kunne komme opp. Enkelte steder måtte jeg gå veldig, veldig sakte. Den ene hofta mi protesterte vilt. Det var allikevel herlig å klatre seg oppover og få finere og finere utsikt! Vi stoppet på flere steder for å drikke litt, spise snacks og nyte utsikten. En plass på vei opp hadde vi også matpause.

På toppen

Turen opp var mer smertefull enn jeg hadde trodd den skulle være, men da vi nådde toppen var det selvsagt verdt det! Det var ikke bare mennesker og hunder som var på tur til Spåtind denne dagen. Oppe ved sikteskiva var det en flokk med geiter! Yuki ville gjerne hilse, men selv om geitene var nysgjerrige på henne ville ingen av dem komme bort.

Geiter på tur til SpåtindDet blåste friskt på toppen, og vi kunne se at det var regn nesten til alle kanter. Vi bestemte oss derfor for å gå ned igjen ganske raskt.

Nedturen

Med vonde ledd og muskler er det alltid verre å gå nedover enn oppover. Det stemte denne gangen også. Jeg havnet langt, langt bak de andre noen steder. Det er vanskelig å ikke fokusere på smertene når hvert skritt er som tortur, men har man kommet seg opp må man jo også ned igjen. Jeg gikk bakerst sammen med Yuki, og klarte å nyte turen uansett. Jeg skal innrømme at det kom noen tunge tanker innimellom. Det er surt å være den som henger etter, den som bremser de andre. Sånn er det bare. Både Mai Tove og Marcus (sønnen min) måtte ta Yuki i de bratteste partiene, for jeg klarte ikke å både gå og holde henne igjen. Men ned kom vi oss!

På tur ned fra Spåtind

En herlig tur til Spåtind

Det ble en herlig tur til Spåtind til tross for smerter. Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg har delt turen min på denne måten? Jeg vet det er mange flere enn meg som sliter med forskjellige begrensninger i livet sitt, og som kvier seg for å bli med turer og annet.

Jeg ønsker å oppmuntre til at flere trosser begrensningene sine og drar ut ting på de er redde for at de ikke er i form til. Den mestringsfølelsen du får når du har overvunnet begrensningene dine for en stund er ubetalelig. Folk rundt oss er gjerne både forståelsesfulle og omtenksomme, og tenker ikke stygt om oss selv om vi ikke kan gjøre det samme som dem, eller i samme tempo som dem. Den største begrensningen sitter mellom ørene våre.

Marcus og Hege på tur til Spåtind

Fjelltur 29.8!

Plakat fjelltur [contact-form to=’post@treningforlivet.no’ subject=’Fjelltur’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Jeg må ha skyss’ type=’radio’ required=’1′ options=’Ja,Nei’/][contact-field label=’Jeg kan kjøre’ type=’radio’ options=’Plass til 1 ekstra,Plass til 2 ekstra,Plass til 3 ekstra,Plass til 4 ekstra’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’/][/contact-form]

Livsstilskurs på Snertingdal Trimsenter!

fruit-bowl

Endelig! Et lokalt livsstilskurs!

Trening for livet i samarbeid med Snertingdal Trimsenter
er stolte av å kunne tilby et helt nytt livsstilskurs!

Sunn & aktiv er kurset for deg som ønsker bedre generell helse, et bedre forhold til kroppen din, mer overskudd, og reell kunnskap om trening, helse og kosthold.

Kurset inneholder

 • ukentlige kurskvelder og fellestreninger
 • teori- og arbeidshefter
 • kondis- og styrketester
 • regelmessige kroppsmålinger
 • 1 individuell PT-time pr måned
 • praktisk kunnskap om kosthold, trening og helse
 • introduksjon av forskjellige treningsformer
 • treningsprogrammer
 • menyforslag og oppskrifter
 • kokkekveld
 • mental trening for endring av (u)vaner og negative tankemønstre rundt kropp
 • slagplaner for ferier og høytider
 • engasjert og tilgjengelig kursleder som jobber for at DU skal lykkes

Underveis i kurset blir det også spennende overraskelser og arrangementer!


Hva kurset ikke tilbyr

 • pulverkurer
 • kaloritelling
 • kortsiktige løsninger

smoothieKUN 12 PLASSER!

Kurset varer fra 10. september 2015 til 26. mai 2016.

Kurskvelder på Snertingdal Trimsenter: torsdager 17.00 til 19.00.

Priser: 799 kroner pr måned (medlemmer) og 1199 kroner pr måned (ikke-medlemmer).

BESTILL TIDLIG-PRIS:

599 kroner pr måned de to første månedene (medlemmer).
Ved bestilling i løpet av juli.

Ønsker du å bli medlem? Send sms til Snertingdal Trimsenter på 95494713.


PÅMELDING

Fyll ut påmeldingsskjema eller send mail til hege@treningforlivet.no.
Svarene i skjemaet er kun synlige for Hege Slåttum.
Påmeldingsfrist: 27.08.15.

[contact-form to=’post@treningforlivet.no’ subject=’Sunn %26amp; aktiv’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Adresse’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Fødselsdato’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’JA, jeg vil bli sunn %26amp; aktiv!’ type=’checkbox’ required=’1’/][contact-field label=’Medlem på Snertingdal Trimsenter?’ type=’radio’ required=’1′ options=’Ja,Nei’/][/contact-form]


Vilkår

Aldersgrense 18 år
Bindende påmelding
De to første månedene faktureres ved påmelding (betalingsfri siste måned)
Betalingsdato den 15. hver måned
Deltakere må fylle ut helseskjema før oppstart

Fullstendige vilkår gjennomgås ved tegning av kontrakt

Resultater fra spørreundersøkelsen

logo STTusen takk til alle som bidro med svar i spørreundersøkelsen! Dere har gitt oss i Trimsentergjengen gode innspill til hvordan tilbudet skal se ut til høsten, og vi er godt i gang med planleggingen. Nå gleder vi oss til nye og «gamle» timer, livsstilskurs, gjesteinstruktører, arrangementer og annet gøy!

Se resultatene av spørreundersøkelsen!

God sommer!

Sterk & stolt workshop!

Sterk & stolt workshop 1

TRYKK PÅ BILDET FOR STØRRE TEKST

Ønsker du å gå ned i vekt, øke muskelmassen, bli sterkere, styrke skjelettet og løfte riktig?
Da er knebøy og markløft superøvelsene du må kunne!

I den teoretiske delen skal du lære:
– hva er styrketrening og hvorfor skal du trene det
– hvordan får du utbytte av treningen
– hvordan skal du sette gode og oppnåelige mål

Du får med et oversiktlig teorihefte sånn at du kan gå tilbake og friske opp kunnskapen når det trengs.

I den praktiske delen skal du lære:
– hvordan bør du varme opp før styrketrening
– teknikk og progresjon i markløft og knebøy
– pusteteknikk/buktrykk
– alternative øvelser

Øvelsene vi skal gjennom:
– dynamisk oppvarming
– rumensk markløft, strak markløft, sumo markløft, markløft med kettlebells
– knebøy, frontbøy med stang, frontbøy med kettlebell/manual

Det blir svært detaljert og nøye gjennomgang av teknikken for hver enkelt i disse øvelsene for at dere skal kunne fortsette å bruke disse på egen hånd.

Du får med treningsprogram med dynamisk oppvarming, markløft og knebøy. Disse vil ikke bli lagt ut på nett, kun deles ut til deltakerne på workshoppen

PÅMELDING[contact-form to=’post@treningforlivet.no’ subject=’Påmelding workshop’]
[contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnr’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’JA, jeg vil på workshop!’ type=’checkbox’ required=’1’/][/contact-form]

Si din mening!

megaphoneI disse dager får dere et anonymt spørreskjema på mail fra Snertingdal Trimsenter.
Vi ønsker å gi medlemmene et så godt tilbud som mulig, og da trenger vi DIN tilbakemelding!

Vi er gang med planleggingen av høstens tilbud, og vil vite hva du ønsker deg.
Fyll ut skjemaet enten her eller på mail innen 5. juni.
Scroll for å se hele skjemaet.